Președintele Curții de Conturi și-a publicat declarația de avere aferentă anului 2018. El menționează că deține o casă de 1.688 de metri pătrați pe care a achiziționat-o  într-una din cele mai bune zone din București – Corbeanca. Mai deține o clădire de 88 mp în București pe care a cumpărat-o în anul 2003.

Busuioc mai are 11 conturi bancare în care are un milion de lei, 140 mii euro și și 300.000 de dolari. Aproape un sfert de milion de dolari sunt depuși la bănci din SUA. Mihai Busuioc a câștigat, anul trecut, la Curtea de Conturi suma de 293.995 de lei. Este vorba de 5.320 de euro pe lună.

Busuioc a fost împins în această funcție, la finalul anului 2017, de fostul lider PSD, Liviu Drargnea.. „I-am spus domnului preşedinte Tăriceanu decizia noastră - şi o susţine şi dumnealui – noi nu vom vota niciun membru de partid, pentru că am spus de la început că nu vrem să politizăm Curtea de Conturi şi din acest motiv nici eu nici dumnealui nu am fost de acord să începem negocieri pe marginea locurilor vacante de la Curtea de Conturi”, a spus Liviu Dragnea, imediat după întrevedere.

Citește continuarea pe Newsweek.ro

 

 

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.