Liderul USR și prezidențiabilul Alianței la următoarele alegeri pentru Cotroceni, Dan Barna, nu este un politician sărac. Are trei apartamente, unul în București și două la Sibiu, un teren și sume frumoase pe la diferite bănci (aproximativ 150.000 de euro).

Ultima sa declarație de avere, semnată în 2018, în calitate de deputat USR, poate fi consultată AICI. Tot din declarația cu pricina rezultă că soția sa, Olguța Dana Totolici, câștigă la OMV Petrom, unde lucrează de peste zece ani (ocupând din 2014 funcția de șefă a Departamentului Reward & Respect Labour Litigation), aproximativ 6200 de euro pe lună. Cam de patru ori mai mult decât partenerul de viață politician care aduce lunar în casă un pic peste 1500 de euro de la Camera Deputaților.

„Ancheta” despre contractele lui Dan Barna cu statul PSD a fost publicată inițial pe 23 aprilie, deci în campania pentru europarlamentare. Nu a avut cine știe ce impact. Barna nu candida la nimic atunci.

Acum însă a decis să-l înfrunte pe Klaus Iohannis și, ținând cont de haosul și neînțelegerile din actuala coaliție de guvernare cu privire la desemnarea unui candidat unic pentru Cotroceni, liderul USR pare să fie principalul adversar al actualului președinte.

Citește continuarea pe PODUL.RO

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.