La scurt timp după ce ALDE a decis să iasă de la guvernare, preşedintele filialei Gorj, Ion Iordache, a acuzat că abordarea PSD asupra politicilor economice, deşi a fost susţinută şi de partidul din care face parte, a fost una greşită, având ca efect distrugerea economiei.

Întrebat, luni seara, dacă era cazul ca ALDE să iasă de la guvernare, preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache a răspuns că decizia trebuia luată mai demult.

„Eu am spus asta dintotdeauna, că e o mare greşeală că ALDE stă la guvernare şi că trebuia să facă pasul acesta demult. În primul rând, pentru că abordarea asupra politicilor economice pe care le are sau le-a avut PSD şi au fost trecute prin Parlament şi cu susţinerea ALDE este greşită, din punctul meu de vedere. A distrus economia şi merge într-o direcţie extrem de proastă. Investiţiile nu au fost dirijate către dezvoltarea infrastructurii mediului de afaceri”, a replicat Iordache, citat de Mediafax.

În ceea ce priveşte PSD, şeful ALDE Gorj a opinat că acesta cel mai probabil va guverna într-un guvern minoritar, în cazul în care nu se va pune presiune pe Opoziţie.

Sursa: Epoch Times Romania

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.