Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, le-a reproşat, luni seara, celor de la ALDE că pleacă de la guvernare atunci când dau de greu şi se duc acolo unde le este mai bine, în situaţia de faţă – în opoziţie.

"Da' muieţi-s posmagii?

Pare că unii s-au lăsat inspiraţi de povestea lui Creangă cu omul cel leneş şi o aduc în politica din zilele noastre prin personajul ALDE. Că de, cât muieţi-s posmagii la putere, stau acolo cu plăcere....cât muieţi-s în opoziţie, de grabă schimb macazul şi repede sar pârleazul.

Iar acum, spre final de an electoral, ce să vezi? Mai toate partidele, cu mic cu mare, fug de putere şi de guvernare ca dracul de tămâie şi aleg bucuroase calea neprihănitei opoziţii dătătoare de speranţe la voturi multe.

Alde Iohannis, alde Barna, alde Ponta şi alţii, bucuroşi de oaspeţi?", a scris Teodorovici, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că ALDE a decis, oficial, să iasă de la guvernare. Mai mult, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu va vota moţiunea de cenzură care va fi depusă de PNL împotriva Cabinetului Dăncilă. În acelaşi timp, ALDE - alături de Pro România - a renunţat la candidatura lui Tăriceanu pentru Cotroceni şi îl va susţine pe Mircea Diaconu.

Detalii aici

 

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.