Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile prezidențiale. Președintele PLUS, Dacian Cioloș, va fi candidat pentru funcția de premier.

Dacă vă întrebaţi cum stă din punct de vedere financiar candidatul aruncat în luptă pentru şefia statului de către USR, trebuie să recunoaştem că potrivit declaraţiei de avere, Dan Barna a fost în trecut un personaj influent în domeniul consultanţei, funcţie care i-a rotunjit frumuşel conturile.

Potrivit ultimei sale declarații de avere, Dan Barna are un teren de 1.200 de metri pătrați în comuna Rășinari, județul Sibiu, pe care l-a primit moștenire. De asemenea, are trei apartamente, unul în București, de 97 de metri pătrați, cumpărat în 2007, și două în Sibiu. El are și o sumă destul de importantă de bani strânși pentru zile negre. Este vorba de 85.000 de lei și 32.000 euro în conturi bancare, plus un depozit bancar de 422.000 de lei. Omul politic mai are  peste 200.000 de lei în fonduri de investiții sau pensii private. De asemenea, Dan Barna mai are acțiuni în mai multe firme, în valoare de 55.000 de lei.

Sursa: Click.ro

 

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.