Peneliștii nu o duc prea bine în teritoriu, chiar dacă la centru lucrurile par să meargă ”ca pe roate”. La Călărași, în filala PNL se ascut cuțitele ca într-o situație de război.

Încă din primul an de mandat al lui Vasile Iliuță în fruntea Consiliului Județean Călărași, între senatorul Răducu Filipescu, fost președinte al instituției și al PNL Călărași, și acesta a apărut un conflict deschis, Filipescu reproșându-i, în special, faptul că este prea apropriat de PSD iar pe unii liberali, considerați a fi din „echipa lui Filipescu”, i-a eliberat din funcțiile deținute în cadrul instituțiilor subordonate CJ. De cealaltă parte, intenția lui Iliuță a fost de a-și crea propria sa echipă formată din oamenii săi de încredere, iar ambițiile sale politice nu se opresc doar la funcția de președinte de Consiliu Județean.

Relația dintre cei doi nu s-a îmbunătățit deloc în toată această perioadă, mai mult decât atât, au apărut divergențe și între Vasile Iliuță și primarul Daniel Drăgulin, președintele PNL.

Conflictul din interiorul PNL Călărași a cunoscut o nouă etapă săptămâna trecută, când, consilierul județean Vasile Nedelcu a solicitat excluderea din PNL a lui Vasile Iliuță care, la rândul său, a cerut excluderea lui Nedelcu.

Citește continuarea pe Realitatea.net

 

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.