Mai mulți membri în conducerea centrală a USR, Biroul Național (BN), sunt revoltați după decizia de amânare a desemnării candidaților care nu sunt membri de partid la alegerile locale de anul viitor, au declarat surse politice pentru G4media.ro. Ei acuză majoritatea ”la mustață” controlată de Dan Barna că vrea practic să îl scoată pe Nicușor Dan din cursă pentru a-l favoriza astfel pe Vlad Voiculescu, candidatul PLUS.

”Toate alegerile în care sunt incluși non-membri se amână până va fi reglementat modul în care ei pot candida. BN se angajează să propună la primul CP un regulament în care non-membri și independenții să poată candida”, a fost deczia adoptată azi-noapte de conducerea centrală a USR. Consiliul Politic (CP) a fost convocat pentru data de 30 noiembrie, după alegerile prezidențiale.

Decizia BN al USR vine după ce membrii USR București au votat în cadrul unui referendum intern ca Nicușor Dan să fie candidatul susținut de partid pentru a candida la alegerile locale de anul viitor pentru funcția de primar general al Capitalei.

Citește continuarea pe G4Media.ro

 

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună experiență de utilizare.